REGISTRATIE

Registratie NL 
inclusief VOR-lidmaatschap

Het VOR-lidmaatschap (gewoon lidmaatschap: € 90,00 per jaar; promovendus-/studentlidmaatschap:  56,00 per jaar) is gekoppeld aan de registratie voor deelnemers werkzaam bij een Nederlandse organisatie en inclusief in de registratie fee.

Het lidmaatschap van de VOR betreft een jaarlidmaatschap en geldt van ORD tot ORD. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. Na iedere ORD verstuurt de VOR een verlengingsverzoek aan alle oud-leden die niet bij de ORD aanwezig waren.

 

Registratie BE
met of zonder VFO-ledenkorting

Ben je werkzaam bij een Belgische organisatie en lid van het Vlaams Forum voor Onderwijsonderzoekers (VFO), dan kan je je inschrijven met VFO-ledenkorting. Ben je nog geen lid van het VFO, dien je eerst lid te worden van het VFO waarna je je kunt registreren voor de ORD met VFO-ledenkorting. 

 

Wanneer je geen lid van het VFO wenst te worden, kun je inschrijven als niet-lid. 

 
Divisies (NL)

Bij je NL-registratie voor de ORD kun je je aanmelden voor één of meerdere VOR-divisies. Het lidmaatschap van één divisie is inbegrepen in de registratie fee. Indien je lid wenst te worden van meer dan één divisie, dan betaal je € 5,00 per extra divisie. Als student en promotieonderzoeker ben je automatisch lid van het Promovendi Overleg (VPO). Het lidmaatschap van het VPO is bij het lidmaatschapsgeld inbegrepen; daarnaast kun je zonder extra kosten lid worden van één thematisch divisie. Voor extra divisies betaal het aanvullende tarief.

Je geeft bij inschrijving automatisch het congressecretariaat toestemming om je inschrijvingsinformatie gerelateerd aan het jaarlidmaatschap te delen met het VOR secretariaat.

 
 
Registratie voor masterstudenten

Om in aanmerking te komen voor het masterstudententarief, dien je voltijdstudent te zijn. Tijdens het inschrijven dien je een kopie van het bewijs van inschrijving waaruit de voltijdstatus blijkt, te uploaden in je registratie of binnen een week na je registratie naar ons te mailen.

 
Groepsregistratie

Kom je met vijf personen of meer, dan kun je gebruik maken van de groepsregistratie. Download het groepsregistratieformulier en vul deze volledig in. Het ingevulde document ontvangen wij graag per e-mail. Voor de groepsregistratie wordt één factuur opgemaakt op het aangegeven factuuradres. De groepsleden ontvangen twee weken voor aanvang van het congres de praktische informatie per e-mail.

 
Online betaling

Het totaal door de deelnemer verschuldigde bedrag dient bij inschrijving via iDEAL of Bancontact te worden voldaan. Binnen een week na je registratie ontvang je per e-mail de factuur voor je administratie of ter declaratie.

 
Receptie Stadhuis

Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de welkomstreceptie op woensdag 5 juli op het stadhuis van Amsterdam. Deelname is gratis. Om verspilling tegen te gaan, kun je in het registratieformulier aangeven of je hierbij aanwezig bent.

 
Diner

Het feestelijke en informele congresdiner vindt plaats op donderdagavond 6 juli bij de Tolhuistuin. Op het menu staan kleine gerechten uit de verschillende windstreken die uitnodigen om te delen. Het diner, inclusief drie drankenmuntjes en entertainment kost € 95,00 per persoon. Extra muntjes zijn ter plekke te koop.

 
Feest

Het feest vindt plaats op donderdag 6 juli (aansluitend op het diner) en is gratis toegankelijk voor iedere deelnemer. Drankjes zijn voor eigen rekening en zijn direct af te rekenen bij de bar. Er zal ook entertainment zijn, dus mis het niet!

 
Borrel

Op vrijdag zal er een afsluitende borrel zijn om nog even met elkaar na te praten. De borrel is gratis toegankelijk voor alle deelnemers. Om verspilling tegen te gaan, kun je in het registratieformulier aangeven of je aanwezig bent.

 
Pers

Elke mediaorganisatie kan maximaal één toegangskaart aanvragen voor het congres. Wanneer je hiervoor in aanmerking wil komen, stuur dan s.v.p. een e-mail naar ORD2023@byease.nl met vermelding van je naam, organisatie en doel van je bezoek. Pers heeft toegang tot alle sessies en de mogelijkheid tot contact leggen met deelnemers en sprekers, waarbij je altijd duidelijk herkenbaar dient te zijn als zijnde pers.

 
Als je onverhoopt verhinderd bent

Annuleren van je deelname kan uitsluitend per e-mail via: ORD2023@byease.nl.

Mocht je verhinderd zijn, dan is een plaatsvervanger uiteraard welkom. Let er wel op dat deze plaatvervanger zichzelf niet al heeft geregistreerd. Je registratie is niet op te splitsen in losse dagen. Voor je vervanger blijft de betalingsverplichting staan wanneer hij/zij niet aanwezig is tijdens het congres.

Bij annulering tot vier weken voor aanvang wordt € 110,00 administratiekosten per deelnemer in rekening gebracht. Als je binnen vier weken voor aanvang annuleert, wordt het volledige bedrag berekend. In het geval van no-show blijft de betalingsverplichting bestaan. Indien er sprake is van betaling op rekening blijft de vordering bij annulering en/of no-show ongewijzigd.

Geef bij je annulering s.v.p. aan of je alleen je deelname wenst te annuleren of ook het VOR-lidmaatschap annuleert.

Online registreren

Als je wil deelnemen aan het Kom over de brugprogramma of aan de promovendi pre-conferentie in combinatie met de ORD, klik dan op ‘registratie ORD’. Je kunt dan het extra programma toevoegen aan je inschrijving voor de ORD.

Tarieven
Vroegboek

t/m 5 mei

Regulier

vanaf 6 mei

EXTRA PROGRAMMA’S

wo-ochtend 5 juli 2023

Kom over de brug

95

110

Incl. ORD-middagprogramma op woensdag. Afzonderlijk aan deel te nemen of toe te voegen aan ORD-inschrijving. 


Promovendi pre-conferentie

40

55

Incl. ORD-middagprogramma op woensdag. Afzonderlijk aan deel te nemen of toe te voegen aan ORD-inschrijving. 

ONDERWIJS RESEARCH DAGEN

wo-middag 5 t/m vr. 7 juli 2023

ORD (NL) 

Incl. VOR-lidmaatschap: voor deelnemers werkzaam bij een Nederlandse organisatie 

525

575

ORD – VFO-lid (BE)

Voor deelnemers werkzaam bij een Belgische organisatie die lid zijn van de VFO

435

485

ORD – geen VFO-lid (BE)

Voor deelnemers werkzaam bij een Belgische organisatie die niet lid zijn van de VFO

500

550

ORD – doctoraatsstudent/ promovendus (NL)

Incl. VOR-promovendus-/ studentlidmaatschap: voor deelnemers werkzaam bij een Nederlandse organisatie

420

470

ORD – doctoraatsstudent/ promovendus – VFO-lid (BE)

Voor deelnemers werkzaam bij een Belgische organisatie die lid zijn van de VFO

364

414

ORD – doctoraatsstudent/ promovendus – geen VFO-lid (BE)

Voor deelnemers werkzaam bij een Belgische organisatie die geen lid zijn van de VFO

400

450

ORD – masterstudent (NL)

Incl. VOR-promovendus-/ studentlidmaatschap: voor Nederlandse voltijdstudenten

125

150

ORD – masterstudent (BE)

Voor Belgische voltijdstudenten 

69

94

Alle bedragen zijn in Euro’s en niet onderhevig aan btw.